3 + 1  tananyag, amivel felkészülhetsz a Nexperyre Összegyűjtöttünk pár hasznos anyagot számodra, amikkel nagyobb sikerrel végezheted el képzésünket, és vághatsz bele hálózatos karrieredbe!

A Nexperyhez való becsatlakozás feltétele a már meglévő alapszintű IT vagy rendszerüzemeltetői szintű tudás, hiszen a tananyag 100%-ban szakmai, a tempó gyors, mi pedig azt szeretnénk, ha sikerrel vennéd a vizsgákat, hogy valóban meg tudd szerezni azt a tudást, ami a Network Engineer karriered alapköve lesz.  

Amennyiben úgy érzed, hogy jelenlegi IT tudásod még némi támogatást igényel, ne aggódj! A képzés indulásáig még van pár hónap, ami alatt a legfontosabb tudnivalókat könnyedén elsajátíthatod, ha az ehhez összegyűjtött anyagainkból legalább az első kettőt átnézed.  Ha a többi anyagba is kicsit beleásod magad, már egy fokkal könnyebben fog menni a képzés, legalábbis az első néhány tanóra  :)

Ha neked már van egy rendszerüzemeltetői OKJ vizsgád, vagy érettségiztél informatikából az egy nagyon jó alap! Ezek az anyagok neked is hasznosak lehetnek, hiszen minél erősebb és szélesebb körű alappal vágsz bele képzésünkbe, annál egyszerűbben fogod venni a tananyag kihívásait, és még inkább el tudod mélyíteni a tudásod!   
 
Lássuk is az anyagokat:  

I. Informatikai alapismeretek, Óbudai Egyetem jegyzet    
Ezzel az anyaggal tisztába kerülhetsz az alapvető informatikai fogalmakkal, az általános infrastruktúra különböző részeivel. 

Szint: alap  
Elérés: https://bit.ly/3jS4Z6G 


II. Hálózati alapismeretek 
Az alapvető IT tudás mellett itt már betekintést kaphatsz a hálózatok alapfogalmaiba.  
 
Szint: alap  
Elérés: https://bit.ly/3yAMPdJ 


III. A CCNA anyag teljes áttekintése   
Ezzel az ingyenes Youtube kurzussal stabil alapot szerezhetsz a Nexpery első feléhez, ahol a CCNA kerül terítékre, természetesen Nexperynél számos egyéb információval és gyakorlattal egészül ki a tananyag.   
 
Szint: mélyvíz  
Elérés: https://bit.ly/3hmFaKd 
 

+1  Könyv: TANULJUK MEG A TCP/IP HASZNÁLATÁT 24 ÓRA ALATT 
 
Szint: haladó 
Elérhetőség: https://konyvesbolt.hu/tanuljuk-meg-a-tcpip-hasznalatat-24-ora-alatt-49016 
 Iratkozz fel a Nexpery hírlevelére, hogy elsőként értesülhess a kedvezményekről, friss hírekről!