Végzett a Nexpery 5. ÉvfolyamaSzinte csak most vágtak bele hallgatóink az 5 hónapos képzésünkbe azonban már túl is vagyunk a Nexpery évzáróján. A múlt hét folyamán egy hangulatos vacsorával hivatalosan is lezártuk a Nexpery 5. évfolyamát! 
 
A több hónapnyi elméleti és gyakorlati felkészülés meghozta eredményét, hiszen hallgatóink teljesítették a kihívást, sikeres CCNA vizsgát tettek. Diákjaink így megszerezték belépőjüket a hálózatok izgalmas világába, most pedig L1-es szakemberként vágnak bele karrierjük építésébe!

Nexpery 5. évfolyama

Nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy az első évfolyamban végzett hálózati  

informatikus szakemberek már közel négy éve dolgoznak változatos munkakörökben, mint: rendszermérnök, junior vezetéknélküli hálózati mérnök, Network Designer, L2 hálózati mérnök, DevOps engineer, és vezetőik visszajelzése alapján sikeresen megállták helyüket.  
 
Általánosságban elmondható, hogy idén is nagy igény mutatkozik a frissen kikerült hálózati szakemberek iránt, hiszen, magas szintű tudással rendelkeznek, és gyakorlatilag azonnal bevethetők.  

Gratulálunk Nekik és nagyon büszkék vagyunk Rájuk!  Iratkozz fel a Nexpery hírlevelére, hogy elsőként értesülhess a kedvezményekről, friss hírekről!