A Nexpery-t alapító és működtető MagiCom 2004 óta végez outsourcing szerződés keretében számítógép hálózat üzemeltetési feladatokat minősített szakemberekkel (CISCO, Checkpoint, Avaya gyártói minősítések).
 

Számok, elismerések

A MagiCom rendelkezik egy Moodle alapokra épülő e-Scola (levédett név) fantázia nevű e-learning keretrendszerrel, melyet többek között az ISACA Budapest Chapter és a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége is használ.
A MagiCom kiszervezett oktatási feladatokat lát el.
10 éve rendelkezik Investor in People címmel, 2016 óta arany fokozattal
2016-ban a MagiCom Magyarország Legkiválóbb Vállalata szervezeti és egyéni képességek fejlesztése kategóriában
A Nexpery szakmai vezetője egyben a Budapesti Metropolitan Egyetem Executive MBA for IT szakirányú továbbképzés szakvezetője is.
4 egyetemmel szoros a munkakapcsolat: Pannon Egyetem, Óbudai Egyetem, Budapesti Metropolitan Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem

 

A Hálózati informatikus utánpótlás a Nexpery-ből

Speciális hálózati informatikus képzésük során 1 év alatt készítjük fel arra a programba bevont fiatalokat, hogy az általunk megkeresett vállalatoknál megállják helyüket mind szakmailag, mind emberileg. Amennyiben Önöket is érdekelheti a lehetőség, keressék bizalommal Szabó Zoltán kollégánkat, a +36 70 777 4181 telefonszámon vagy a szabo.zoltan@nexpery.hu e-mail címen vagy közvetlenül itt a weboldalunkon!