Kizárólagos közvetítési kedvezménnyel támogatjuk új karriered indulását!

 

Büszkék vagyunk arra, hogy végzett hallgatóink 95%-a az új tudásával találta meg helyét az IT piacon és mára már magabiztosan mozog a hálózatok világában. 
Biztosak vagyunk abban, hogy a nálunk megszerzett tudással és karriercsapatunkkal együttműködve, Te is el tudsz majd helyezkedni IT Network területen, erre garanciát is vállalunk.
 

Mi is az a kizárólagossági kedvezmény? 

 
Kedvezményesen végezheted el a Nexpery Profession képzésünket, amennyiben vállalod, hogy tanfolyam befejezését követő négy hónapon belül kizárólag a karriercsapatunk által ajánlott valamely partnervállalatunk pozícióját fogadod el és ott a munkába állást követő 6 hónapon belül nem mondasz fel. 
Partnercégeink jellemzően Budapesten és Pest megyében találhatóak, így az általunk közvetített állásajánlatok esetében is főként fővárosi, illetve pest megyei munkavégzésre számíthatsz.

Karriercsapatunk rendszeres business coach beszélgetésekkel, karrier tervezéssel, állásinterjú felkészítéssel támogatják sikeres elhelyezkedésed, de természetesen új karriered elindulásához a Te erőfeszítésedre is szükség van. Ezért kedvezményünket is csak abban az esetben tudod érvényesíteni, ha a szerződésben részletezett tanulmányi követelményeket teljesíted, rendelkezel a munkavégzéshez megfelelő angol nyelvtudással és az álláskeresés folyamatában aktívan közreműködsz kollégáinkkal és mindent megteszel új munkahelyed megtalálása érdekében. 

Amennyiben nem a mi partnereinknél szeretnél elhelyezkedni, természetesen erre is van lehetőséged, ha lemondasz a tandíjban foglalt 300.000 Ft kizárólagos közvetítési kedvezményről. Ebben az esetben is örömmel felkészítünk a karrierváltásra.  
 

Miért jó neked a kizárólagosság?

 
Karriercsapatunk veled és partnercégeinkkel együttműködve már rögtön a CCNA vizsga megszerzése után azon dolgozik, hogy megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb munkahelyet, ahol akár azonnal meg is kezdheted új karriered építését, hiszen a képzést új munkád mellett is befejezheted. 
Fő üzleti célunk, hogy a legjobb junior hálózatos szakemberek kerüljenek ki a képzésünkről, és mindent megtegyünk a végzett hallgatóink elhelyezkedéséért, hiszen a tandíj és a partnercégektől kapott közvetítési díj együttesen fedezi a képzést.

 




Jelentkezz tanfolyamunkra most!



A jelentkezési lap kitöltése még nem jár semmilyen elkötelezettséggel részedről, de munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot, és további értékes információkat kaphatsz.