Mit ad Neked a képzés?

Az elméleti és a gyakorlati tudás mellett többek között megszerezheted az igen értékes CCNA vizsgát és CCNP részvizsgát. Így a képzés végére Junior hálózati mérnök leszel közel egy éves szakmai tapasztalattal és megkezdheted szakmai karrieredet egyik partnervállalatunknál.


Milyen hosszú a képzés?

A képzés időtartama 9 hónap. A következő tanfolyamunk 2019. szeptember 23-án indul és 2020. júniusában ér véget.


Pontosan miben lesz részed?

Egy 9 hónapos képzésben lesz részed, izgalmas laborgyakorlatokkal, játékos feladatokkal, önálló és csoportos projektmunkákkal, és természetesen vizsgákkal, hogy valós tudással léphess tovább a munka világába. Hétfőtől csütörtökig 6-8 órát vesz majd igénybe a képzés, péntekenként jellemzően nem lesz tantermi oktatás, helyette otthoni feladatokkal halmozunk el.
  

Hogyan zajlik majd az oktatás?

A képzés teljes időtartama alatt feladatok megoldásával folyik majd a tanulás, és az ehhez való szakmai tudást gyakorlati tapasztalattal rendelkező vállalati szakemberek adják át. A klasszikus előadások mellett rengeteg, mentorok által vezetett csoportmunkában lesz részed.
A képzést javarészt egy budapesti oktatóközpontban, a TUD18-ban tartjuk a XVIII. kerületben, de a változatosság jegyében számíthatsz rá, hogy egyes gyakorlati órákon külső helyszínen dolgozunk. A képzés CISCO részét a veszprémi Pannon Egyetem CISCO Akadémiájának tanárai fogják tartani, az egyetem laborjában. 


Pontosan milyen tudásod lesz a képzés végére?

Ha szorgalmasan végigtanulod a 2x4 hónapot, képes leszel hálózatos hibajegyek L2/Tier2 szintű kezelésére, kisebb konfigurációs (switch, router) projektek elvégzésére, angol telefonkonferenciák keretében történő prezentálásra, belső kommunikációs rendszerek használatára.


Mi történik a képzés elvégzése után?

Ha sikeresen elvégezted a képzésünket, megkezdheted szakmai karrieredet egyik partnervállalatunknál junior hálózati szakember munkakörben. Természetesen ezek után is kapcsolatban maradunk. Számíthatsz ránk, ha kérdésed lenne, illetve tagja lehetsz alumni csoportunknak.
 

Neked való-e a képzés?

igen, ha
  • rajongsz az informatikáért
  • magabiztosan használod az angol nyelvet
  • kitartó és szorgalmas vagy
  • elég bátornak érzed magad, hogy „bedobjunk a mélyvízbe”


Milyen papírt kapsz a képzésről?

Egy Nexpery által kiállított oklevelet, amely igazolja, hogy sikeresen elvégezted a képzést. Mindemellett hivatalos CISCO bizonyítványt a CCNA és CCNP részvizsgádról.


Még nem győztünk meg? Nézd, ezektől más a Nexpery!

Laptop Az egész tanfolyam idejére
biztosítjuk számodra az otthoni
tanuláshoz is
Oktatási jegyzetek,
segédanyagok
Az egész tanfolyam idejére
biztosítjuk számodra
Certifikációk Nemzetközileg elismert
certifikációkat szerezhetsz
A CCNA vizsga díját
tartalmazza a tandíj
A vizsga piaci ára 105 600 Ft + áfa
A CCNP Route vizsga díját
tartalmazza a tandíj
A vizsga piaci ára 97 500 Ft + áfa
Az ITIL Foundation v3 vizsga
díját tartalmazza a tandíj
A vizsga piaci ára 115 200 Ft + áfa
Microsoft Office Specialist
(MOS) Word és Excel expert
vizsga díját tartalmazza a
tandíj
A vizsga piaci ára 33 000 Ft + áfa
Biztos munkahely A tanfolyam sikeres elvégzése után
a programba bevont
partnervállalatok egyikénél
dolgozhatsz
 

Tandíj

Kötelezettséggel
Ez esetben kötelezettséget vállalsz arra, hogy a képzés elvégzése után 1 évig csak a képzés szervezője által felkínált munkahelyen és pozícióban fogsz elhelyezkedni. A leendő munkavégzés helye minden esetben Budapest.
A várható bérminimum a vállalt 12 hónapra havi nettó 370.000 Ft
(A magyarországi átlagkereset a KSH adatai szerint 2019 év elején havi nettó 230.000 Ft )
Elkötelezettség esetén lehetőség van a tandíj részletben történő fizetésére a tanfolyam ideje alatti 9 hónapban, vagy utófinanszírozással történő teljesítésére a képzés elvégzését követő 12 hónapban.
Előre fizetéssel 690 000 Ft / fő 
Részlet fizetéssel 890 000 Ft / fő 
Utólag részletben 1 090 000 Ft / fő 
Kötelezettség nélkül
Ha ezt a lehetőséget választod, a nálunk megszerzett tudást bármely általad választott munkahelyen kamatoztathatod. Természetesen ez esetben is segítünk munkát találni, de nem kötelezünk annak elfogadására.
Elkötelezettség nélkül is lehetőség van a tandíj részletben történő fizetésére a tanfolyam ideje alatti 9 hónapban.
Előre fizetéssel 1 190 000 Ft / fő  
Részlet fizetéssel 1 390 000 Ft / fő
Beiratkozási díj: 150 000 Ft  (a tandíj összegébe beleértendő)
befizetési határidő: beiratkozás napja
A tandíj fennmaradó részének befizetése egyéni megállapodás alapján történik.
Az árak tartalmazzák az áfát és a vizsgák árát is.


A jelentkezés és elhelyezkedés folyamata


Jelentkezés
Ha szeretnél egy tölteléktárgyaktól mentes képzésen felkészülni arra, hogy egy év múlva junior hálózati mérnökként dolgozz egy nagyvállalatnál, akkor töltsd ki online felületünkön a jelentkezésedet képzésünkre!

Telefonos interjú
Ne ijedj meg! A 15 perces interjú során szeretnénk kicsit megismerni….!

Személyes interjú és teszt

A személyes interjún egy kötetlen beszélgetést követően felmérjük az angol tudásodat, az informatikai ismereteidet, valamint vár rád egy személyiségteszt is.

Döntéshozatal
A személyes interjút követően értesítünk, hogy sikeres felvételt nyertél-e hozzánk. Ha nem, akkor se csüggedj, mert lehetőséged van a Webler Oktatóstúdiónál 15% kedvezménnyel részt venni a Rendszergazda tanfolyamon, amely után várjuk újrajelentkezésed, a következő felvételi időszakban.

Szakmai karrier kezdete
A nálunk tanultakat rögtön gyakorlatban is használhatod egy nagyvállalati partnerünknél.

Képzés
Egy éves képzés izgalmas laborgyakorlatokkal, játékos feladatokkal, önálló és csoportos projektmunkákkal és természetesen vizsgákkal, hogy valós tudással léphess tovább a munka világába.
Jelentkezz tanfolyamunkra akár már most!A jelentkezési lap kitöltése még nem jár semmilyen elkötelezettséggel részedről, de munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot, és további értékes információkat kaphatsz.